4 Ağustos 2013 Pazar

Tuba Büyüküstün - Milliyet Televizyon

Sevgili Tuba Büyüküstün ile  ilgili rastladığımız bir haber...

'20 Dakika' dizisinin reytinglerinin kötü olduğu hepimizce malum ama dizinin 'erken final' yapmadığını bir kez daha yazmakta fayda var. Projenin 30 bölüm kadar süreceği baştan ilan edildi. 27 Haziran 2013'de final yapan dizi, 26 bölüm sürdü. 


Demir'in kulaklarını çınlatalım biraz!
 43. bölümde, Asi'nin arazisini almaya gelen iş adamları arsayı değersizleştirmek için verimsizliğini öne çıkarmışlardı. Demir ise arazinin İskenderun Limanı'na yakınlığına vurgu yaparak, "Verimsiz olduğu değersiz olduğu anlamına gelmiyor" demiş ve çürütmüştü alıcıların söylemlerini. 

Bir projenin reytinglerinin kötü olması projenin kötü olduğu anlamına gelmiyor. 

Geçmiş günlerden bir başka haber alıntılayarak farklı bir bakış açısı getirmeye çalışalım Tuba Büyüküstün'ün son projesine...

""Tuba Büyüküstün ile İlker Aksum'un rol aldığı '20 Dakika'nın da Amerikan versiyonu yolda! Ünlü bir yapım şirketinin, '20 Dakika'nın İngilizce versiyonunu çekmek için görüşmelere başladığı öğrenildi. Haberde, 'Kaçış Planı' filminden uyarlanan '20 Dakika'nın; Türkiye'de yayına başlamasının ardından, iki ay içinde 30 ülkeye satıldığı ifade edildi."


Resim Alıntıdır
Haberin tatamına http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/2013/07/23/populer-turk-dizileri-hollywood-yolunda linkten ulaşabilirsiniz. Erişim tarihi 4.8.2013










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder