14 Mayıs 2011 Cumartesi

Murat Yıldırım...

Sevgili GÖNÜLCE’nin önderliğinde Televizyondizisi.com bir aktivite organize etti. 13 Mayıs’da doğan Murat Yıldırım için bir kutlama düşünüldü. Gerek yurtiçinden gerek yurtdışından forum ve sitelerden kendisi için gönderilen çalışmaları oyuncuya iletmek ve sevenleriyle bir noktada buluşturmak amaçlandı. Murat Bey’in yoğunluğundan dolayı bu aktivite gününde yapılamadı ama sonunda beklemeye değer bir buluşma gerçekleşti. Bu aktiviteye www.asi-demir.com olarak bizde hediyemizle, sorularımızla ve ricamızla… seve seve katıldık.

Sitemizdeki Murat Yıldırım profili başlığında kullanılmak üzere usayken’in hazırlamış olduğu resmini imzalamasını rica ettik. Sağ olsun kırmamış ve imzalamış… çok teşekkür ediyoruz.

13 Nisan 2011 doğum günü anısına hazırlanmış, e.min yorumlarda ‘Murat Yıldırım’ adı geçen 13 pasaj ve görseline 13 ayraçlık koleksiyonu içeren bir andacı da sevgili GÖNÜLCE’den kendisine bizim adımıza vermesini rica ettik. Bu buluşma için özel olarak hazırlanmış bütün çalışmaları olduğu gibi bizim emeğimizi de ilgiyle incelediğini görmekten mutlu olduk.


Buluşmaya katılan sevgili Simge’den ise Murat Yıldırım’a sormasını rica ettiğimiz sorularımız oldu. Oyuncumuzun öğrenmek istediklerimize yanıtları…
“…Murat Bey'le sohbetimize ilk olarak kendisine yöneltilen ve Sevgili Mine Ablam'ın bana göndermiş olduğu 3 soru ile başladık...
Birincisi herkesin merak ettiği bir soru... 13 Nisan'da doğan Murat Bey'in saat kaçta dünyaya geldiği. Bu soruyu soran arkadaşlarımızın özellikle Orta Doğu’da ki fanları olduğunu da belirttim. Böyle bir soru karsısında şaşırarak gülümsedi önce. Sonraysa sevenlerinin sevgisini yürekten hisseden bir eda ile sabah 6:00 olduğunu dile getirdi.
Ardından kendisi adına açılmış olan resmi fan sitesinden bahsettim. Orada "Murat Yıldırım'dan mesajlar" adlı bir bölüm olduğunu ama ne yazık ki ilgiden yoksun bir şekilde sitenin varlığını sürdürdüğünü ve neden böyle olduğunu sordum. Kendisi bu konuda haklı olduğumuzu ve yoğunluğundan ötürü yeteri kadar ilgilenemediğini söyledi. Ama dikkate alıp profesyonel bir destek ile bu konuda elinden geleni yapacağını da sözlerine ekledi.
… …
… Asi hakkında da sohbet ettiğimiz Murat Bey bu projenin kendisi için çok önemli olduğunu içten bir ifade ile dile getirdi. Hatta dizi de severek oynadığını ve her zaman da ayrıcalıklı bir yanı olacağını da ekledi. Asi'nin geniş kitlelerce seyredilip beğenilmesinden dolayı hissettiği mutluluğu bizlerle paylaştı. Özellikle 51.'si yapılan Monte Carlo TV festivalinde Asi dizisinin ilk üç eserlik listeye girmesinden çok büyük onur duyduğunu, bu haberi eşi Burçin Hanım’la birlikte Mesut Yar'ın yazısından öğrendiklerini ancak basının bu önemli habere yeteri kadar yer vermediğini söyledi. Eğer ödül töreni için çağrılırsa seve seve katılacağını fakat düşüncelerine göre katılımın yapımcı tarafından olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu ifade etti…” Simge -15 Mayıs 2011
Bu günün bütün detaylarına ve zengin görsellerine http://www.televizyondizisi.com/forum/index.php/topic,79.3360.html adresinden ulaşabilirsiniz.


"Zordur sevdiginiz insanları kaleme almak..."
Sevgili Simge, gerçekten zordur sevdiğin insanları kaleme almak ama sen bunu başarıyla yapmışsın... çok teşekkür ediyoruz içtenlikle bizimle paylaştığın yazın için.

Murat Yıldırım'ın Resmi web sitesine ve fanclubına daha yakın ilgi göstereceğini, kariyerini destekleyecek, bize kendisiyle ilgili bilgileri birinci elden ve en doğru şekilde verecek olan bu araçları daha etkin kullanacağını duymak sevindirici. Oyuncularımızın da son derece rahatsız olduğu ama engellenemez bir şekilde haber haline geliveren gerçek dışı söylentilere son vermenin bu kaynakları aktif olarak kullanmasıyla çok büyük ölçüde sonlanacağına inanıyorum.

Her ne kadar burçların insanlar üzerindeki etkilerine ihtiyatla yaklaşsa dahi, şahsen tipik bir Koç burcu olduğunu, yaşamsal haritasının bu burcun özelliklerini taşıdığını gözlemlediğim sevgili Murat Yıldırım'ın
doğum saati için de teşekkür ederiz. Gerçekten yabancı takipçileri kadar bizlerde bunu merak ediyorduk.

Monte Carlo TV film festivali konusundaki görüşleri, davet edilmesi halinde katılacağını bildirmesi de çok sevindirici. Sansasyon peşinde olan basına karşı, ne kadar şanslıyız ki, oyuncular ve yer aldığı projeleri takip eden siteler var ve bu konudaki fikirleri kendilerine sorulup cevap alınabiliyor. Hiç değilse bu yolla düşüncelerini kamuoyuyla ve takipçileriyle paylaşabiliyorlar. Elbette dileğimiz diğer oyuncularımızın ve yapımcı firmanın da bu konuda görüşlerine ulaşabilmek.

Sevgili Gönül’e, Simge’ye, Volkan’a ve İlhan Hanım’a, bu keyifli projeyi hayata geçirdikleri ve bizlere alabildiğince zengin bir şekilde aktardıkları için tekrar teşekkür ederim.

e.min / televizyondizisi, Murat Yıldırım başlığı, 13.05.2011



Murat Yıldırım’ın resmi fan club’ını bilmeyenleriniz olabileceğini düşünerek linkini alıntılamak isityoruz;
Bugüne emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder