27 Şubat 2012 Pazartesi

Ortadoğu'da fenomen

‘Ortadoğu’da fenomen’, Hürriyet Kelebek, 27 Şubat 2012, s.3


Murat Yıldırım’ın yakında ekrana gelecek yeni dizisi “Suskunlar”, Ortadoğu ülkelerinde şimdiden konuşulmaya başladı


Başrolünde oynadığı “Asi” ve “Aşk ve Ceza” dizileriyle Ortadoğu, Balkanlar ve Kuzey Afrika ülkelerinde ünlenen Murat Yıldırım, yeni dizisi “Suskunlar” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. “Suskunlar”, henüz Türkiye’de ekrana gelmeden, Yıldırım’ın dizilerinin yayınlandığı ülkelerde büyük merak uyandırdı.

Genç oyuncunun hayranları, dizinin teaser’larını kendi dillerine çevirip internette paylaşmaya başladı. Ayrıca televizyon kanalları, “Suskunlar”ı yayınlamaları için mail yağmuruna tutuldu.

PULITZER’Lİ GAZETECİ SETE GELDİ
Yıllarca New York Times’ta, şu sıralar ise en önemli haber ajanslarından Reuters’te çalışan Pull
itzer ödüllü gazeteci David Rohde, özellikle Ortadoğu’daki şöhretiye dikkatini çeken Murat Yıldırım’la görüşmek için Türkiye’ye geldi. Türk dizilerinin Ortadoğu’daki başarısını araştıran Rohde, ünlü oyuncuyla yeni dizisinin setinde buluşup röportaj yaptı.




HAYRANLARI TÜRKÇE ÖĞRENİYOR
Murat Yıldırım, Ortadoğu, Balkanlar ve Kuzey Afrika ülkelerinde geniş bir hayran kitlesine sahip. Hayranları arasında onu ziyaret etmek isteyen ve bu nedenle Türkçe öğrenmeye çalışanlar da var. Şu sıralar Balkanlar’daki bir grup hayranı, Yıldırım’ın doğum gününde Türkiye’ye gelmek için internet üzerinden program yapıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder