16 Ocak 2013 Çarşamba

Türk Dizileri Teşekkür Gecesi

Türkiye'nin tanıtımına ve dolayısıyla Türk Turizmine katkısından dolayı Dizi sektörüne dönük olarak gerçekleşen Teşekkür Gecesi'nde Sevgili Murat Yıldırım'ı da sahnede görüyoruz. Geceyle ilgili daha detaylı bilgi açığa çıktıkta paylaşmaya çalışacağız. Şu an için edindiğimiz bilgi Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Başkanının basın açıklaması...




Turizmdebusabah, 'TUROB Türkiye'yi yurt dışında tanıtan dizileri ödüllendirecek' 16 Ocak 2013, erişim tarihi 17 Ocak 2013, <://www.turizmdebusabah.com/haberprint/turob-turkiyeyi-yurt-disinda-tanitan-dizileri-odullendirecek-63283.html>

"TUROB; ülke tanıtımında ve turizmin gelişmesinde önemli rol oynayan Türk dizi yapımcılarını ve oyuncularını düzenleyeceği gece ile ödüllendirecek.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılacağı "Türk Dizileri Teşekkür Gecesi" hakkında bilgi veren TUROB Başkanı Timur Bayındır şunları söyledi:
"Ülkemizde milyonlarca kişi tarafından izlenen Türk dizileri son yıllarda yurt dışında da büyük başarılara imza atmaktadır. 
Başta Türkiye'nin yakın coğrafyası olmak üzere 7 kıtada 20'yi aşkın ülkede milyonlarca kişi tarafından izlenen Türk dizileri Türkiye'nin tanıtımına da çok önemli katkılar yapmaktadır. 
Türkiye'nin çok renkli kültürel mozaiğini, tarihi zenginliğini, sosyal hayatını farklı boyutlarda yansıtan dizilerimiz sayesinde yabancıların ülkemize olan ilgileri artmış, sadece bu dizilerin mekanlarını görmek için Türkiye'ye turlar düzenlenmeye başlamıştır. 
Bu fikirden hareketle, TUROB; ülkemizin tanıtımında ve turizmin gelişmesinde önemli rol oynayan Türk dizi yapımcılarına ve oyuncularına teşekkür edilmesine karar vermiştir." "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder