14 Nisan 2013 Pazar

Murat Yıldırım'ın adı 'Feyruz' dizisi için geçiyor...

Sevgili Murat Yıldırım,  Kristal Klaket Ödül töreni sırasında Eylül Ekim gibi yeni bir dizi projesinde yer almayı düşündüğünü açıklamıştı.

Tims Prodüksiyon'un uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü 'Feyruz' dizisi için kendisinin ve Hazal Kaya'nın adları seslendirilmeye başladı. Konuya ilişkin bir habere biz de sayfalarımızda yer verip, hayırlı olsun diyelim.

"Uzun süredir çalışmalarının sürdüğü Feyruz dizisi için başrol oyuncuları belirlendi.Muhteşem Yüzyıl ve Suskunlar dizilerinin yapımcısı Tims Prodüksiyon,yepyeni bir dizinin hazırlıklarını devam ettiriyor.Oya Aydoğan,katıldığı bir programda dizi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Show Tv ekranlarında yeni sezonda başlayacak olan Feyruz dizisi için Hazal Kaya ve Murat Yıldırım’a teklif gittiği ve başrollerinde bu ikilinin oynaması düşünüldüğünü belirtti."
HaberSonDakika: Hazal Kaya ve Murat Yıldırım Feyruz dizisi ile geliyor, 13 Nisan 2013, erişim tarihi 14 Nisan 2013, <http://habersondk.com/hazal-kaya-ve-murat-yildirim-feyruz-dizisi-ile-geliyor>
Görsel, haber sayfasından alıntılanmıştır. Erişim tarihi 14 Nisan 2013




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder