11 Kasım 2012 Pazar

Murat Yıldırım'dan 'dünyada hoşgörü ve barış' mesajları

Giuseppe Sciacca Ödülünün esintileri gelmeye devam ediyor. Habere yer veren kaynaklardan bir kaçını derleyerek topluca getirdim.

Murat Yıldırım'ın ödülünü alırken verdiği kültürlerin birleşmesi, hoşgörü ve barış mesajları dileriz ki yerlerini bulur, temennileri gerçek olur.

Kariyeri için daha nicelerini umduğum ödülü vasıtasıyla dünyaya ulaşan mesajında, 'Asi'nin gerek kendi kariyerindeki gerekse Türk Dizi sektörün'deki yerine vurgu yapması e.minim beni olduğu kadar bütün Asicileri de mutlu etti. Kendisini bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mesaj resmi alıntıdır...


Türk Oyuncuya Vatikan'dan Ödül
TRT - 11 Kasım 2012
Uluslararası Giuseppe Sciacca Ödülü'nü Türk oyuncu Murat Yıldırım aldı
http://www.trthaber.com/haber/kultur-sanat/turk-oyuncuya-vatikandan-odul-62798.html


Murat Yıldırım Vatikan'da ödül aldı
Hürriyet  - 11 Kasım 2012
"Katoliklerin merkezi Vatikan, rol aldığı yapımlarla Türkiye’de olduğu kadar Ortadoğu ve Balkanlar’da da adından söz ettiren başarılı aktör Murat Yıldırım’a ödül verdi. Roma’ya gelen Yıldırım, ödül karşısında şaşırdığını belirtirken, farklı din ve kültürlerden olanları birbirlerine bağlayan dizi ve sinema endüstrisinin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu söyledi."
http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/21899416.asp


Türk aktöre Vatikan'dan ödül
Posta - 11 Kasım 2012
Vatikan, rol aldığı yapımlarla Türkiye'de olduğu kadar Ortadoğu ve Balkanlar'da da adından söz ettiren başarılı aktör Murat Yıldırım'a ödül verdi
http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Turk-aktore-Vatikan-dan-odul.htm?ArticleID=147776

Posta TV'nin farklı açıdan bir röportajına bu linkten ulaşabilirsiniz...
http://www.posta.com.tr/video/video-izle/?VideoID=8145


Murat Yıldırım'a Vatikan'dan ödül
Sabah - 11 Kasım 2012
Yurt dışında da ciddi bir izleyici kitlesi olan ve geçtiğimiz ay Roma'da düzenlenen Fiction Fest'te gösterilen 'Suskunlar' dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım; Giuseppe Sciacce Ödülleri'nde Sinema dalında ödül aldı. Dün akşam gerçekleşen törene; İtalyan yöneticiler, bakanlar ve senato üyeleri de katıldı. Oyuncu "Böyle bir ödüle layık görüldüğüm için önce şaşırdım, şimdi ise gururluyum. Ülkemi yurt dışında temsil edebilmekten mutluyum" dedi.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2012/11/11/murat-yildirima-vatikandan-odul


Murat Yıldırım Vatikan'da ödül aldı
Vatan - 11 Kasım 2012
Vatikan tarafından verilen Uluslararası Giuseppe Sciacca Ödülü'nü sinema dalında kazanan Türk oyuncu Murat Yıldırım, törenle ödülünü aldı.
http://www.oncevatan.com.tr/kultur-ve-sanat/murat-yildirim-vatikanda-odul-aldi-h15859.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder