16 Haziran 2011 Perşembe

Rüzgar...

Bir habercidir rüzgar...gökyüzünün büyütüp bizlere seferber etmiş olduğu bir gönüllüdür bana kalırsa..bir anda dolaşıp yeryüzünü tüm kötülüğü ,çirkinliği ,insanlıksızlığı silip süpürendir..,hoop diye arınmış bir yeryüzü verendir...ha fazla sürmez o temizlik,kısa sürede bir insacağız kirletir..ama..rüzgar sabırlıdır ezelden bir ıslıkla gelir yeniden icra eder mukaddes vazifesini..ona da düşen budur bu alemde..

dünyalar kadar eskidir o rüzgar...

ve bazen en yavuz gerçek tohumlar eker..dünyaya aşk diye bir şey getirir...en asil görevidir..

güzel bir kızın yüzüne gelir ..saçlarından geçip gözlerine uğrar toprağa suya ve havaya uğradığı gibi..bütün evren güzelliğini bir bakışta toplar başka bakış görür..ve sonra işte 'Parıltı' olur..

ateşten bir nehir akıyordu ruhumla o ruhun arasından
bahsetti ona halim aşkın bu umulmaz yarasından.
vurdukça bu nehrin aksi...
kaçtım o bakıştan,o dudaktan

Kaçılmanın,gitmenin,terkedilmenin,sessizliğin durağı hep bir dar sokakta,tozlu yollarda buluşan gözler oldu..eller buluştu..bazen de dudaklar..ve hatta bazen gözyaşları..

kavuşmaları kadar ayrılıkları da güzeldi Asi ve Demir'in..ve hatta yan yanayken kaybetme telaşları da güzeldi..özlemleri de güzeldi..sarılırken hasret kalışlarıda..sarılınca aşktan kaybolmalarıda..yarım kalınca sersemleyişleri de..tamamlandıklarında yüzlerindeki o eşsiz ferahlamada...

Parmağını Demir'in yüreğindeki acılara götürdü Asi..belki yandı parmağı ama acımadı..Demir sırtını dönüp,gözlerini kaçırınca yandı yüreği...o zaman da Demir sessizlikler yığının arasından sabrını çıkardı..ve en büyük kılıcı oldu..demirden de kuvvetli kılıcı...

bazen yanlızca sevdiler...bazen yanlızca ellerinden gelen bu oldu..şartlar gereği sadece sevdiler ...ve en büyük yaptıkları.. daha çok..daha çok sevmekti...ve Allah'ım ne güzeldi...şimdi gözyaşlarının karıştığı öpücükleri görmek bir kere daha ,ne güzel olurdu..

aşkı hem en saf hem de en ateşlisiyle izledik..

bütün bu saçmaladığım cümlelerden sonra...

son cümlemi bulamadım..gelmedi...şey mi desem..ıımm...'diziydi.!!'

TUBASİ /www.dizifilm.com, alıntı tarihi 16.06.2011



zinedn@n'dan alıntı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder