26 Ekim 2011 Çarşamba

26 Ekim 2011... Asi'mizin yıl dönümü



26 Ekim 2007
26 Ekim 2011

Bugün Asimizin yıl dönümü



Dostlar...

Tam dört sene olmuş ilk yayınladığı günden bu güne. Eksilmeyen... arttıkça artan bir sevgiyle geldik bu güne. Ne yaparsak yapalım yetmeyen bir ilgiyle. Seyretmelere doyulmuyor, kaydetmelere doyulmuyor, yazmalara doyulmuyor. Doymuyoruz velhasıl Asi'ye. Dört sene su gibi akıp geçti... ondörtler geçecek... kırkdörtleri biz görür müyüz bilmiyorum ama geriye dönüp bu yazıları okuyanlar söylemişler vaktinde diyecekler... “Asi'yi sayıklayışlar ne kadar güçlüymüş ilk başlardan beri...”

Asi-Demir... Asi dendiğinde akla gelen her şeyi kapsasın istemiştik baştan beri. Sevgili usayken ile birlikte böyle bir süreci başlattığımız gün oldu Asi'nin 4. yıldönümü.

'Bölümlere Dair' sayfalarında, ilgili bölüme dair her şeyin bulunabileceği bir alan oluşturmaya çalıştık;

Yayın tarihleri
Fragmanları
Özetleri
Kapsamlı fragmanları
Bölüm İzle
Yorum ve görsel karmaları
Funda replikli görselleri
İmza & avatarları
Set ve Kamera Arkası
Reytingleri

... ile Asi'nin o bölümüne ait bütünü bir başlık altında ulaşılabilir olsun istedik. Asi'yi her boyutuyla kucaklayalım... bilelim... ulaşalım istedik. Gönül ferahlığıyla söyleyebiliyorum ki... çok mutlu olarak sayfalarına emanet ettik artık 1. bölümü... dokunulmamış hiç bir detay yok çünkü gerimizde. Gözümüzden kaçan varsa da... sizlerin gözünden kaçmayacaktır... tamamlarız elbirliğiyle. Ve yüreklerimizde köpük köpük umutlar… bu sayfaları emanet edeceğimiz gençler Asi’nin geleceğini yazacaklar ileride…

usayken ve ben… keyifli bir yolculuk diliyoruz size Asi’nin birinci bölümünde

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder