4 Kasım 2014 Salı

Murat Yıldırım - Meme Kanserine Dikkat!

Sabah Günaydın haber...

Oyuncu Murat Yıldırım, Gürcistan'da yayınlanan 'Yıldızlarla Dans'ta jüri üyesi oldu. Yıldırım; meme kanseriyle savaşa dikkat çekmek için programın ilk bölümüne pembe kurdeleyle çıktı

Rol aldığı dizilerin yurt dışında yayınlanması nedeniyle Türkiye sınırları dışında da pek çok hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım, Gürcistan'ın IMEDI kanalında yayınlanan 'Dancing With The Stars' (Yıldızlarla Dans) programında jüri üyesi oldu.

Geçtiğimiz günlerde programın ilk bölümüne katılan Yıldırım; Gürcistan Eski Devlet Başkanı Eduard Shevardnadze'nin torunu gazeteci ve sunucu Sofia Shevardnadze ve profesyonel dansçı ve koreograf olan Gocha Chertkoev'la birlikte jüri üyeliği yaptı.

Başarılı oyuncu, "Bu teklif geldiğinde çok sıcak baktım çünkü beğendiğim bir formattı" yorumunda bulundu. İlk bölümle ilgili de olumlu konuşan Murat Yıldırım, "Çok eğlenceli ve sıcak bir çekim oldu" dedi. Gürcistan'da lösemili çocuklar için düzenlenen çeşitli kampanyalarda yer alan Murat Yıldırım, programın yayınlanan ilk bölümüne, bu kez de meme kanserine farkındalık yaratmak için yakasına pembe kurdele takarak çıktı.

http://www.sabah.com.tr/magazin/2014/11/04/juri-uyesi-oldu-kanserle-savasa-destek-verdi , erişim tarihi 4.11.2014




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder