24 Şubat 2013 Pazar

Cemal Hünal, Defne Samyeli söyleşisi

Sevgili Cemal Hünal... Sn. Defne Samyelinin söyleşisinde tespit ettiği gibi oyunculuğunda renkten renge giriyor olsa da, o bizim her daim  'Dost Kerim'imiz olarak kalacak... Keyifle okudum söyleşiyi. Tüm diğer oyuncularımıza oluduğu gibi ona da, özelinde ve kariyerinde bütün arzularının gerçekleşmesini diliyoruz.
"Cemal Hünal’la Milliyet için buluştuk ve konu ister istemez kadın-erkek ilişkilerinden açıldı. Öyle ya, rolleri değil miydi biz kadınları yüzlerce soruyla baş başa bırakan bunca zaman.
Hünal ilişkilere kişisel bakışını, karısı oyuncu Lale’ye (Cangal) olan aşkını ve sadakatini açık yüreklilikle paylaştıkça ne hissettim biliyor musunuz? Sanatına hayranlık. İnsan canlandırdığı karakterlerden bu kadar mı farklı olur? Sadece bu kadar da değil, röportaj sırasında atlardan orman katliamına, film endüstrisinden Japonlara öyle değişik konulara daldık ki; karşımda binbir rengi, uzmanlaştığı hobileri ve anarşist ruhuyla bu sayfaya sığdıramayacağım bir adam buldum."

Samyeli, D, ‘Lale’yi hoş bir şekilde kıskanırım’,  Milliyet, 24 Şubat 2013, s.1

Söylesinin bütününe linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.milliyet.com.tr/-hicbir-kadin-beni-lale-nin-sevdigi-kadar-sevemez-/pazar/haberdetay/24.02.2013/1672659/default.htm?ref=yahoo










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder