27 Şubat 2013 Çarşamba

Cemal Hünal ‘Öfke’ ile tiyatro sahnesinde



Tiyatro Arı ( http://tiyatroari.com ) oyuncuları; Sevgili Cemal Hünal, ( eşi) Lale Cangal, Sinem Soner ve Levent Sülün ile birlikte,  25 Şubat 2013’de Trump Tower’da galasını yaptıkları ‘Öfke’ adlı oyunda sahneye çıkıyor.

Görsel Tiyatro Arı sitesinden alıntılanmıştır.

Kendisine ve tüm ekibe başarılar diliyor, uzun ömürlü bir oyun olmasını temenni ediyoruz. Konuya ilişkin rast geldiğimiz birkaç haber kaynağına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

- O - 


Issız Adam'dan ÖFKELİ ADAM'a


Görsel 'haberseninle'den alıntılanmıştır.
"Başrollerinde Cemal Hünal, Lale Cangal Hünal, Levent Sülün ve Sinem Soner'in yer aldığı "Öfke" adlı oyunun galası Trump Towers'ta yapıldı."
http://www.haberseninle.com/kultur_sanat-haberleri-7/26_subat-ofke_nin_galasi_yapildi-haberi-125163.html

Sarı, T, 'Issız adam’dan Öfkeli Adam’a',  Haber Seninle, 26 Şubat 2013, erişim 27 Şubat 2013, <http://www.haberseninle.com/kultur_sanat-haberleri-7/26_subat-ofke_nin_galasi_yapildi-haberi-125163.html>

- O - 

Trump’da Gala

Görsel 'Hürriyet'den alıntılanmıştır.

"Ses getiren etkinliklere ev sahipliği yapan Trump Towers’ta önceki gün “Öfke” adlı tiyatro oyunun galası yapıldı."

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/22689981.asp

Bayrak, İ, 'Trump’ta Gala', Hürriyet Kelebek, 27 Şubat 2013, erişim 27 Şubat 2013, < http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/22689981.asp>




1 yorum:

Unknown dedi ki...

Dün akşam izledim, son derece başarısız bir oyundu. Ezber okumaları gösterisine gitmiş gibi hissettim kendimi. Dil sürçmeleri, birbirlerinin sözlerine girmeler hatta dekorun düzenlenmesini bile unutulması... Oyuncular çok motivasyonsuz görünüyorlardı. Arkadaşım sayesinde sonuna kadar salonda kalmak zorunda kaldım, yalnız olsam kesin çıkardım. Tam anlamıyla zaman ve para kaybı.

Yorum Gönder