18 Aralık 2011 Pazar

Murat Yıldırım'ın yeni projesi

Sanal ortamda yayınlanan bir haberi sayfalarımıza taşırken alıntıladığımız kaynak sitenin de duyurusunu yapmak istiyoruz sizlere. Bazılarımızın ismen bazılarımız şahsen tanıdığı Gönül Dokgöz, İlhan Bosut ve Saniye Özbey’in emekleriyle ortaya çıkan

Sinema & Televizyon Lifestyle
yayın hayatı başladı.  Sinema ve Dizi dendiğinde sadece kamera önünü değil arkasını da ortaya koymaya çalışan bu ekibin çalışkanlığı hepimizce malum. Sadece bu noktada kalmayıp şehre ve yaşama dair detayları da bulabileceğimiz bir platform oluşturmak gibi geniş bir hedefle yola çıktılar. 

Yayın hayatlarında başarılar ve ideallerini gerçekleştirmeleri yönünde kolaylıklar diliyoruz.


Gelelim haberimize;
illüstrasyon

Murat Yıldırım iddialı bir dizi ile çok yakında ekranlarda… 
Tim’s Production’un büyük bir gizlilikle hazırladığı proje şimdiden sanal ortamlarda tartışılmaya başlandı. Medyaya yansıyan “Sleepers filminin uyarlaması olacak” haberleri üzerine  hayranları film’de ana karakterlerden hapishane’deki 4 arkadaştan biri mi yoksa adalet adamı mı olacağı yönünde tahminler yürütmeye başladılar. Sanal ortama düşen yorumlara göre Murat Yıldırım’ın gerçeklerin ortaya çıkması için mücadele veren Savcı ya da Avukat rolünü oynaması yönünde.
Deprem dolayısı ile gittiği Van haberleri dışında ortalıklarda görülmeyen oyuncunun “Suskunlar” dizisi için sıkı bir çalışmaya girdiği ve en iyi performansını bu dizide göstereceği belirtiliyor. Sarp Akkaya’nın haricindeki diğer roller için cast çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder