12 Ekim 2011 Çarşamba

Bölümleri İzle

Sevgili Dostlar,

Asi'mizi kalplerimizde, pamuklara sarıp saklıyoruz... DVD'lere, USB'lere, yedek belleklere yüklüyoruz... Gelecek yıllara, gelecek kuşaklara sağ sağlim ulaştırmanın ve daima erişebilmenin yollarını arıyoruz... İzlemeye, izletmeye doyamıyoruz...

Kendi arşivine henüz Asi'yi katmamış veya internetten izlemek isteyen dostlar için Kanal D websitesindeki Asi bölüm videolarına ait linkleri içeren 'Bölümleri İzle' başlığını asi-demir.com'da hayata geçirdik.

http://www.asi-demir.com/index.asp?PageID=334

Kanal D websitesindeki videoların çözünürlüğü ve görüntü kalitesi çok yüksek olmasa da, gerek telif hakları nedeniyle, gerekse Kanal D arşiv videolarının uzun yıllar erişilebilir olacağı inancıyla bu videoların linklerini kullanmayı tercih ettik.

Bu linklerden bölümleri izlemek istediğinizde, eğer bilgisayarınızda gerekli 'plug-in' yoksa, bir uyarı mesajı gelecektir. O mesajdaki yönlendirme ile gerekli 'plug-in' uygulamasını yüklediğinizde, muhtemelen, sorunsuz olarak izleyebileceksiniz.

Bölüm linklerinin yanısıra, bölümlere ait onlarca, yüzlerce görsel çalışma arasından sevgili e.min'in seçtiği birer imzayı da 'Bölümleri İzle' başlığında bulabilirsiniz. Bizleri etkisi altına alıp asidemir diyarlarına sürükleyen bu görselleri sizin de beğeneceğinizi umuyoruz...

Keyifli asidemirler...

Sevgilerimizle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder